top of page

COMING HOME
Een helend kadootje voor jezelf 

Coming Home is een intiem concert van Olga Aussems & Caroline Smit. Het is een concert vol zachte, lieve, zwijmelende, verlangende, meditatieve & dwarse liedjes. Om te luisteren, herkennen, zachtjes mee te bewegen of een traan bij te laten.

 

Persoonlijk

Coming Home is doorspekt met persoonlijke verhalen, vaak heel herkenbaar voor toehoorders. We bezingen de liefde in al haar vormen. En delen waar deze liedjes onze levens raken.

 

Thuiskomen

Vaak werken we hard, zorgen we goed voor anderen. Kortom, we staan bijna altijd 'aan'. Bij Coming Home hoef je helemaal niets te doen, alleen maar te zijn. Je mag zelfs op een matje gaan liggen en door het concert heen slapen, als dat is wat jij op dat moment nodig hebt.

 

Meditatief

Halverwege de avond leidt Olga de groep in een ontspannende meditatie. Zo kun je je helemaal verbinden met je eigen lichaam en thuiskomen in jezelf. En word je weer wakker gezongen.

 

Helend 

Coming Home is een kadootje voor jezelf!

Eerstvolgende concert

Zondag 8 sept.16.00 in Naarden (Jan ter gouwweg 1)

 

"Ik heb genoten! Wat een mooie stemmen hebben jullie, en ook bij elkaar, zo mooi afgestemd! En dat jullie samen veel plezier hebben, straalt van alle kanten van jullie af. Het concept van vrouwen voor elkaar is een mooie, dat je kunt genieten bij jullie muziek, zo mooi afgestemd geweldig (en nodig in deze tijd)".
 

Maaike 

"Topavond met ontspanning, lachen, rust en prachtige muziek. Een absolute aanrader voor een heerlijk moment."

Anke 

"Wat een mooie avond hebben jullie neergezet. Top. 💞" 

Mathilde

Coming to your home?

Je kunt ons ook boeken bij jou thuis. Een mooie manier om een intieme, verbindende avond met je vriend(inn)en te genieten in je eigen huiskamer. Neem voor meer info en tarieven contact op met mij.

bottom of page