top of page
vrouwenretraite_yoga.jpeg

Data 
Vrijdag 4 oktober t/m 6 oktober 2024

Aanmelden

Doe je ook mee met dit heerlijke weekend?

Of alleen de vrijdagavond? 

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar caroline.smit@xs4all.nl

vrouwenretraite_eten.jpeg
vrouwenretraite_mandala.jpeg
vrouwenretraite_caroline_olga.jpeg
vrouwenretraite_yoga2.jpeg
vrouwenretraite_voetenmassage.jpeg
vrouwenretraite_groepsfoto.jpeg

Ik voel me gedragen, diep verbonden met mezelf en het universum en zo mega-vrouwelijk. Deze transformative energie is essentieel om een sprong voorwaarts te maken op mijn pad, dat voel ik. In een bijgestelde richting. Zingend, dansend, sensueel en geïnspireerd. Dit hebben meer vrouwen hard nodig om hun plek in te nemen in de wereld en te stralen

Simone

Retraite voor vrouwen 

‘Kom weer in je levensstroom!’

 

We hebben het nu in deze tijd misschien wel meer nodig dan ooit tevoren: Op adem komen, opladen, terug naar jouw kern en het vertrouwen, terug naar je eigen levensstroom! Door eerst naar binnen te keren en afstand te nemen van je dagelijkse leven, in een bedding verbonden met andere vrouwen waar alles er mag zijn, raak je makkelijker in contact met je eigen levenslust en levensstroom. Van daaruit word je weer creatiever, zachter, speelser en krachtiger. En dat is vooral nu heel hard nodig!

Daarom bieden wij dit bijzondere weekend aan.

Waarin we jou uitnodigen om met alles wat je in je leven tegenkomt…

te lachen en te dansen,

er stem aan te geven

en ermee stil te vallen.

 

 

 

Het programma

Op vrijdagavond verwelkomen we je om 20.00 uur met een intiem optreden van een bijzonder vrouwenduo "Coming Home" met Olga Aussums en Caroline. De dames leiden ons muzikaal in, zodat we met elkaar kunnen landen, ontspannen en ontmoeten.

 

Op zaterdag starten we de ochtend met meditatie en yoga en hebben we een heerlijk biologisch ontbijt. Dan gaan we zakken in het ochtendprogramma Vrouw en Verlangen, waar we werken met verschillende vormen van lichaamswerk zoals dans, stemexpressie, inquiries en creatieve flow improvisatie. Na de overheerlijke voedzame vegetarisch biologische lunch, vervolgen we de dag met De kunst van het lachen. We gaan ervaren hoe lachen als een medicijn werkt. En ons terug kan brengen naar de opgewekte essentie die we van oorsprong zijn. De stilte die hieruit ontstaat, nemen we aan het einde van de dag mee onze me-time in.

 

De zaterdagavond staat in het teken van Vrouw en Sensualiteit. Met dans, energie-oefeningen uit de Healing Tao en sharings, onderzoeken we wat dit thema voor jou betekent en hoe dit samenhangt met je levensstroom.

 

De zondag starten we met een dynamische meditatie. Waarna we na het ontbijt doorgaan met het thema Vrouw en (com)Passie. Deze ochtend werken we hart-openend en nemen we je mee naar je eigen speelse energie. Die je nodig hebt om het vuur van passie te transformeren naar compassie.

We sluiten in de middag gezamenlijk af met een goddelijke lunch.

Bovenstaand programma is een indicatie. Omdat we intuïtief werken kan het daadwerkelijke programma op onderdelen wijzigen.

Data en tijden

 

Vrijdag 19.00 aankomst tot zondag 16.30 uur 

Locatie


The Livingroom Yoga in Laren (N-H) beschikt over 3 slaapkamers voor 1 persoon en 2 slaapkamers voor 2 personen om te delen. Bij 8 deelneemsters hebben we ook nog de beschikking over 1 questhouse in Naarden.

Prijs
A.Volledige programma Vrij-Zat-Zon

optreden vrouwenduo "Coming Home"

2 overnachtingen

5 biologische maaltijden

€ 487,– 

B. Alleen het vrijdagavondprogramma

Optreden vrouwentrio "Coming Home"

€ 25,- 

 
Prijzen incl BTW
Minimaal aantal deelnemers: 6 | Maximaal aantal deelnemers: 11
Catering


De vegetarisch biologische maaltijden worden verzorgd door Holy Basil Catering en bestaan uit: ontbijt-lunch-diner-koffie-thee-versnaperingen

 

Aanmelding 


Doe je ook mee met dit heerlijke weekend?

Of alleen voor de vrijdagavond? 

 

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar caroline.smit@xs4all.nl

Nadine.jpg
caroline.png

Zelfliefde, lachen en sensualiteit, het zijn toch wel de thema’s bij vrouwen. Mooi hoe jullie ze bij elkaar hebben gebracht! Zo lekker.... en zo belangrijk! Was mooi! Lekker uitrusten en nagenieten. 

Gigi

Het gevoel van gisteren werkt heel fijn door. Ben echt heel dankbaar voor de ervaring. 

Yvonne

Dank je voor een top weekend. We maken kwaliteit met elkaar maar jullie hebben er wel de bodem voor neergelegd. Ik neem bakken vol inspiratie mee. En wat ik erg waardeer: jullie krijgen het voor elkaar om zowel begeleider als lid van de groep te zijn. Dat maakt jullie heel benaderbaar en mede-raakbaar. Dank daarvoor. 

Xandra

Mijn verlangen tot zelfexpressie is verder aangewakkerd

Masha

Sfeerimpressie

Yvonne

bottom of page