top of page

Mijn weg van voeding voor lichaam en geest

Thuis op de bühne

Na de Toneelschool in Utrecht begon ik als dramadocent in het Voortgezet Onderwijs en op de jeugdtheaterschool UCK. Na een lange periode van lesgeven begon ik samen met drie meiden cabaretgroep Femmage.

Een muziektheatergezelschap waarmee we à capella zang en cabaret combineerde, tot een nieuw eigen genre ‘Cabarella’. Met een bomvol programma hebben wij in vrijwel alle grote theaters van Nederland opgetreden.  

IMG_3039.jpg
Een nieuwe weg, tijd voor andere "voeding"

Na een burn-out kwam ik op het pad van persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. 

De drie-jarige opleiding tot Natuurvoedingskundige op het landgoed van Kraaybeekerhof in Driebergen, droeg bij aan heel veel nieuwe inzichten op het gebied van natuurlijke voeding, vitaliteit en gezondheid.  

Naast alle nieuwe kennis die ik daar opdeed, en het veranderen van mijn eetpatroon, heeft het me

ook meer helderheid gegeven in mezelf. De burn-out was mijn „wake-up call”. Er mocht iets veranderen, het oude systeem diende niet meer.  

 

Ik ging d.m.v voeding beter leren voelen, meer leven volgens het ritme van mijn eigen natuur, werd gaandeweg vitaler want ik leerde vooral beter te zorgen voor mijn lichaam. Tijdens deze studie deed ik in 2012 de jaartraining Stemexpressie bij Marius Engelbrecht in Den Haag. Niet alleen om mijn stem te blijven voeden, maar ook om een nieuwe ingang te ontdekken voor persoonlijke groei. Zelfexpressie hoort bij mij. Als ik zing en beweeg voel ik hoe goed mij dat doet. 

"Toen ik mezelf tegenkwam, 

werd ik pas mijzelf

IMG_2889-2.jpg
Steeds meer thuis in mijzelf 

Na het opzetten van mijn eigen praktijk in voedingsadvies, ben ik de drie jarige opleiding gaan volgen aan de Rebalancing School voor Lichaamswerk en Bewustzijn. Naast keukentafelcoaching geef ik rebalancing sessies en ontspanningsmassages.

Rebalancing is een lichaams-gerichte benadering die leidt tot meer ontspanning, vitaliteit en zelfinzicht.

Deze bijzondere manier van aanraken en aangeraakt worden heeft mij gegrepen. 

 

Maak jouw eigen reis naar binnen

en luister naar de stem van je hart.

 

Jezelf blijven ontmoeten en daarin ontdekken wie je werkelijk bent, houdt naar mijn idee nooit op. Rebalancing heeft mij meer lichaamsbewustzijn, authenticiteit en vreugde gebracht!

 

Als je op zoek bent naar meer ontspanning, vitaliteit en thuiskomen bij jezelf, dan ben je van harte welkom.

 

Meer over rebalancing

IMG_2816.jpg

"Ik kwam zoals ik komen moest

Ik leef zoals het leven me laat leven

maar ik zal zijn wat ik verlang te zijn

Inayat Kahn

Thuis

Mijn praktijk is in Naarden en ik heb twee kinderen. Met sporten, dansen, zingen, dynamische meditaties en aspecten uit de Healing-Tao, probeer ik mijn geest en lichaam in balans te houden.  Ik onderhoud mijn Rebalancing vak door masterclasses te blijven volgen en ben aangesloten bij een beroepsvereniging. 

Elk jaar trek ik mij een week terug om te gaan detoxen (ontgiften). Dat is voor mij een tijd van naar binnen keren om innerlijk te schouwen en ik kom er altijd weer als herboren uit! Ik vind het heerlijk om mijzelf te blijven ontwikkelen en verdiepen en ben super nieuwsgierig naar het leven met alles wat daarin te beleven en te leren valt.

Wat is jouw voeding voor Lichaam en Geest?

Ik ben benieuwd naar jouw verhaal. Wil je een gezonde leefstijl nastreven, vitaler worden, of meer leren voelen en meer jezelf worden?! Dan nodig ik je graag uit om bij mij in de praktijk te komen en samen op reis te gaan. Het zal  een weg vol inspiratie en nieuwe inzichten zijn!

 

bottom of page