top of page
IMG_2814.jpg

Bewustwording & zelfinzicht

 

“Het vuur (weer) aan wakkeren in jullie relatie en oude patronen los laten via de weg van tantrisch masseren. Op een nieuwe manier elkaar leren aanraken en met aandacht voor waarachtige communicatie over wensen en verlangens. Tantrisch aanraken is gericht op het uiten van een liefdevolle verbinding vanuit het hart. Ontspannend, verdiepend, avontuurlijk en zinderend!  Dit kan  leiden tot tantrisch vrijen en wordt doorgaans anders ervaren dan seks die je tot nu toe kende…”

 

Afspraak maken

Mail naar Caroline.smit@xs4all.nl
Of bel mij  06 - 24667291

 

IMG_2936.jpg
IMG_2776.jpg

"Deze sessie als verjaardagscadeau aan mijn geliefde gegeven. Ook na 30 jaar samen geeft dit een heel fijne uitbreiding om samen te genieten. Van tevoren vonden we het best spannend. Dat was snel voorbij, want Caroline maakte er een luchtige en prettige sessie van. Het leukste cadeau om te geven ever." 
 

Janice

"De elementen massage is een heerlijke route naar diepe ontspannen verbondenheid. Heel dankbaar voor dit massage ritueel, om vaak samen van te kunnen genieten. Caroline creëert een mooie en veilige omgeving om dit te leren. Fijn hoe ze daarbij afstemt en grenzen aangeeft. Veel geleerd."


Pieter en Marianne 

"Respect, helderheid en veiligheid is wat ik ervaren heb in jouw aanwezigheid en aanraking lieve Caroline. Zo fijn om intimiteit te mogen voelen en me te durven laten gaan-zonder schaamte. De duidelijke afspraken die we van te voren hadden gemaakt over wat wel/niet waren hiervoor de basis."


Paula

IMG_2696 copy.jpg

Tantrische massage

Sinds 2015 bewandel ik het pad van Tantra. Dit brengt mij nog steeds veel voor mijn eigen persoonlijke ontwikkeling en levensvreugde! Ik volg regelmatig trainingen en workshops om mezelf hierin te blijven voeden. De tantrische way of life past erg bij wie ik ben.

 

Met het geven en ontvangen van de tantrische massages ervaar ik veel overlap met Rebalancing. Zoals het vergroten van het lichaamsbewustzijn, het liefdevolle en aandachtige aanraken, de meditatieve staat waarin je kan zakken en waarbij je jezelf nog dieper kan voelen. 


Met de inquiries (het zelfonderzoek) het bewuste ademhalen en het laten stromen van de energie (ook volgen en sturen) versterken we dit.  

Voor koppels

Ik leer jullie de 5 elementen massage. Dit is een hele dynamische, speelse en sensuele tantrische massage vorm. Jullie geven elkaar deze massage terwijl ik aan de zijlijn coach. Ik geef theorie hierover en laat de verschillende aanraak“technieken” zien en voelen. Een prachtige ervaringsgerichte leermethode. Na afloop krijg je de hand-out mee en de muziek speellijst op maat gemaakt voor deze specifieke tantrische massage vorm.


Je hebt nu een waardevolle tool om thuis jullie intimiteit te verdiepen en jullie seksualiteit op een andere en misschien wel nieuwe manier te ervaren. Je leert bewust aanraken en ontvangen vanuit flow. Je gaat uit je hoofd in je lijf zakken. Dit leidt tot meer verbinding met jezelf en elkaar, is super ontspannend, en geeft meer levensenergie. Je komt in een vrijere staat en bij je verlangen zonder dat er iets moet.  (*seksuele energie mag stromen maar er vinden in deze setting geen seksuele handelingen plaats)
 

Voor vrouwen

 

Bij de tantrische massage gaat het over dat je helemaal mag ontvangen. Dat alleen al kan nieuw voor je zijn. Al je zintuigen gaan zich openen, je wordt sensitiever, gaat dieper voelen en je levensenergie kan weer meer door je heen stromen. Soms is er nog eerst een blokkade die gevoeld wil worden zoals bv een oud stukje verdriet, schuldgevoel of schaamte. Dat mag dan losgelaten worden (releases) en geeft daarna weer meer ruimte in je lijf om jezelf dieper te voelen.


We zijn allemaal sensitieve en sensuele wezens maar daar zijn we helaas niet altijd meer mee in contact. Door een overprikkelende maatschappij en alles wat er op je afkomt en van je gevraagd wordt. Dan ga je je “verpantseren”. Dat doe je vaak onbewust. Maar je sluit je hart hiermee ook af en gaat meer in je hoofd zitten, waardoor je minder contact hebt met je lichaam en je sensualiteit.

 

Na het ontvangen van deze massage voel je je vrijer, zachter, stromend en geïnspireerd. Je levenslust neemt toe, je creativiteit, je voelt je weer Vrouw:-)
Deze gevoels ervaring neem je mee naar huis en werkt door in je dagelijks leven.

De setting
 • massage op de grond 

 • uitleg, consent en intentie uitspreken vooraf  

 • sfeervolle en prikkel-vrije ruimte (tantrische tempel)

 • aanraking vanuit het hart, uitnodigend, speels, teder, soms stevig, altijd liefdevol. 

 • geen doel na willen streven     

 

Intake

 • altijd telefonische intake vooraf

 • daarna bevestiging per mail met informatie waar, hoe en wat mee te brengen

Waar Tantra voor mij over gaat

Ja zeggen tegen het Leven, tegen alles wat in jou leeft en beweegt. Dus ook Ja zeggen tegen je schaduwkanten en de ongemakkelijke soms zelfs pijnlijke gevoelens.
Welke tantrische structuur of massage je ook doet, om deze 4 pijlers blijft het gaan:
Vertrouwen - Overgave - Gelijkwaardigheid - Doelloosheid

 

Door Tantra te beoefenen groei jij in je authenticiteit voor meer Empowerment, Hartgedragen leiderschap, Verbinding, Grenzen beter kunnen voelen en aangeven, Belichamen van je binnen wereld, Genieten toelaten, Ontspanning en Bliss/Extase…

Mijn werkwijze
Meerwaarde en eigen stijl door mijn ervaring als Rebalancer, Ademcoach, Kundalini facilitator en Stembevrijder. Al deze prachtige en krachtige methodieken verweef ik in het geven van mijn tantrische massages. Klanten ervaren bij mij een respectvolle en veilige begeleiding, aards en nuchter, humor en een praktische benadering.
 

Ik onderschijf de ethische gedragscode
En hier vind je mijn profiel op Tantrawijzer (nog in de maak)


Op het gebied van Tantra heb ik veel en diverse trainingen/workshops gevolgd bij o.a 

 • Centrum voor Tantra Amsterdam

 • Johan Raaimakers 

 • Corine Lavrijsen

 • Wendy Doeleman

 • Rixt Strikwerda

 • Martina Gijsbers 

 • Arnoud Colenbrander

 • Helios

 
Locatie en tijden  

Mijn praktijk is aan huis. Zie bij contact mijn werkdagen.

Tarieven

Koppel massage 
duur: 3 uur en 15 min.
Investering: 425,- particulier 500,- zakelijk (ex BTW)

 

Vrouw massage 
duur: 2 uur 
Investering: 200,-
 

  

Annulering van een afspraak meer dan 24 uur voor de afspraak is kosteloos. Binnen 24 uur voor de afspraak breng ik 100% van het tarief in rekening. 

bottom of page