top of page

Beter weten is Beter eten

Naast persoonlijk advies in mijn praktijk werk ik ook op lokatie.  

Keukentafel coaching

Advies vanuit mijn keuken 

 

Ben je al goed bezig met gezonde voeding, maar heb je behoefte aan net wat meer advies en inspiratie? Dan laat ik je in mijn eigen keuken heel praktisch zien welke natuurprodukten er zijn en hoe je ze makkelijk klaarmaakt voor ontbijt, lunch, avondeten of als gezonde snack tussendoor. 

Ga mee op
Supermarkt Safari!

Voor iedereen met gerstvrees

 

Welke rare oergraankorrel is dat nu weer? Wat doe je met kiemen? En met curcuma? Welke natuurlijke suikers kan ik het beste nemen?

Herken je dit? Boek dan een ‘Supermarkt Safari’. We gaan samen op safari en ik neem je aan de hand door een natuurvoedingswinkel in de buurt. Ik help je over de drempel om wegwijs te worden in het vaak onbekende aanbod van (nieuwe) natuurproducten. Tip: Neem gezellig (en gratis!) je beste vriendin, partner of buurvrouw mee!

Natuurlijker eten hoeft niet moeilijk of heel rigoureus te zijn. Met een paar simpele aanpassingen kun je al de basis voor een veel gezondere keuken leggen. Tijdens een Gezonde Keukencheck gaan we samen jouw keukenkastjes door op zoek naar makkelijke tips en alternatieven voor bestaande producten.

huiszoeking (1).jpg
De Gezonde Keuken-check

We duiken samen je keukenkastjes in

 

"Op excursie naar een natuurvoedingswinkel en wegwijs gemaakt worden, dat was precies het zetje dat ik nodig had om vaker daar boodschappen te gaan doen." Miranda (46)

Geïnteresseerd?

Wil je meer informatie? 

Neem dan contact met mij op. Ook samenwerkings-verbanden en workshops zijn mogelijk. 

Of schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuws en activiteiten.

 

Tarieven Keukentafel concepten

- Keukentafel coaching    €70,- (1,5 uur)

- Supermarkt Safari    €50,- (1 uur)

- Gezonde Keukencheck  €70,-  (1,5 uur)

 

bottom of page