Supermarkt Safari 

Wat zijn dan al die verschillende oergranen en hoe gebruik ik dat dan in een gerecht? Wat is de werking van curcuma? Welke natuurlijke suikers kan ik dan het beste nemen?  

 

Daarvoor is de ‘Supermarkt Safari’ een leuke, leerzame en vooral praktische ervaring. We gaan samen op safari en ik neem je aan de hand door een natuurvoedingswinkel. Ik help je wegwijs te worden in het vaak nog onbekende aanbod van nieuwe natuurproducten.

 

Tip! Neem gezellig (en gratis) je beste vriendin, partner of buurvrouw mee! 

 

Een Supermarkt Safari kost €45,-

En duurt ongeveer een uur.

Natuurvoedingskundig advies en coaching

 

Hoe werk ik?

 

Kennismaking en hulpvraag

Je kunt mij bellen of mailen voor het maken van een afspraak. Ik stuur je dan een eetdagboekje toe en een vragenlijst. Dit vul je thuis in en stuur je mij een paar dagen voor ons eerste (intake)gesprek terug.

 

Intakegesprek

We lopen samen door het eetdagboekje en ik zal nog enkele aanvullende vragen stellen om een breder beeld te krijgen. Bij ons tweede gesprek zal ik een voedingsadvies uitbrengen, maar je kunt zeker al na onze eerste ontmoeting thuis aan de slag. Tijdens het tweede consult bespreken we het advies, wat je twee dagen van te voren  van mij opgestuurd gekregen hebt.

 

Thuis aan de slag

Thuis ga je met mijn adviezen aan de slag en hou je bij hoe je het ervaart, wat je lastig vindt en welke vragen je hebt. Afhankelijk van hoe het gaat en wat je nodig hebt en wilt, vindt na vier weken het derde consult plaats.

Je kunt tussen het 3e en 4e consult een Supermarktsafari met mij doen in een Natuurwinkel of een Gezonde Keukencheck bij jou thuis. Dit zorgt voor verdieping en ondersteuning van je voeding-veranderingsproces vanwege het praktische aspect ervan. 

De ervaring leert dat je na vier à vijf consulten een stevige basis hebt gelegd waarin je nieuwe eetgedrag echt kan gaan beklijven. De tijd is daar heel belangrijk in, geen haast maar geduld!

 

Locatie en tijden  

Mijn praktijk is aan huis. Afspraken vinden plaats tussen 9.00 en 17.00 uur (behalve woensdag tot 16.00 uur) en in overleg werk ik ook ’s avonds of in het weekend. 

 

Tarieven

Het intakegesprek kost €90,- en duurt anderhalf uur

Vervolggesprekken kosten €60,- en duren een uur.  

 

  • De tarieven zijn inclusief 21% BTW

  • Mocht je niet in de gelegenheid zijn de praktijk te bezoeken dan is een consult bij jou thuis ook mogelijk. Hiervoor wordt een reisvergoeding berekend.

  • Annulering van een afspraak meer dan 24 uur voor de afspraak is kosteloos. Binnen 24 uur voor de afspraak breng ik 50% van het tarief in rekening. 

"Door haar adviezen op te volgen zijn mijn darmen een stuk rustiger geworden en ben ik me meer bewust geworden van mezelf en wat eten met mij doet. Caroline is erg betrokken en neemt de tijd om jou en je klachten duidelijk in beeld te krijgen. Ze kijkt echt naar het geheel. Dringt niets op maar door haar enthousiasme en kennis van zaken is het fijn om van haar te leren." Ruth (37)

 

"Caroline is zeer gepassioneerd en bevlogen over het onderwerp natuurvoeding en is zeer betrokken bij de client. Zij ziet snel wat een client nodig heeft en wat er speelt."  Miranda (46)

  • Facebook App Icon
  • LinkedIn App Icon

Caroline Smit

06 24 66 72 91

caroline.smit@xs4all.nl

IBAN   NL92RABO0143379143

KvK     61850047

BTWnr NL162146929B03

© 2014 door Caroline Smit. Fotografie door Raôul Kuiper