top of page

Supermarkt Safari 

Wat zijn dan al die verschillende oergranen en hoe gebruik ik dat dan in een gerecht? Wat is de werking van curcuma? Welke natuurlijke suikers kan ik dan het beste nemen?  

 

Daarvoor is de ‘Supermarkt Safari’ een leuke, leerzame en vooral praktische ervaring. We gaan samen op safari en ik neem je aan de hand door een natuurvoedingswinkel. Ik help je wegwijs te worden in het vaak nog onbekende aanbod van nieuwe natuurproducten.

 

Tip! Neem gezellig (en gratis) je beste vriendin, partner of buurvrouw mee! 

 

Een Supermarkt Safari kost €50,-

En duurt ongeveer een uur.

Natuurvoedingskundig advies en coaching

 

Hoe werk ik?

 

Aan mijn eigen keukentafel geef ik advies op maat.

We lopen samen door ......

 

Thuis aan de slag

Thuis ga je met mijn adviezen aan de slag en hou je bij hoe je het ervaart, wat je lastig vindt en welke vragen je hebt. Afhankelijk van hoe het gaat en wat je nog nodig hebt plannen we een 2e en 3e sessie.

Je kunt tussen het 2e en 3e advies een Supermarktsafari met mij doen in een Natuurwinkel of een Gezonde Keukencheck bij jou thuis. Dit zorgt voor verdieping en ondersteuning van je voeding-veranderingsproces vanwege het praktische aspect ervan. 

De ervaring leert dat je na deze vier sessies een stevige basis hebt gelegd waarin je nieuwe eetgedrag echt kan gaan beklijven. De tijd is daar heel belangrijk in, geen haast maar geduld!

 

Locatie en tijden  

Mijn praktijk is aan huis. Zie bij contact mijn werkdagen en tijden.

Tarieven

Een keukentafel voedingadvies-coaching duurt anderhalf uur en kost 70,-

  

  • Mocht je niet in de gelegenheid zijn de praktijk te bezoeken dan is een sessie bij jou thuis ook mogelijk. Hiervoor wordt reisvergoeding berekend.

  • Annulering van een afspraak meer dan 24 uur voor de afspraak is kosteloos. Binnen 24 uur voor de afspraak breng ik 50% van het tarief in rekening. 

"Door haar adviezen op te volgen zijn mijn darmen een stuk rustiger geworden en ben ik me meer bewust geworden van mezelf en wat eten met mij doet. Caroline is erg betrokken en neemt de tijd om jou en je klachten duidelijk in beeld te krijgen. Ze kijkt echt naar het geheel. Dringt niets op maar door haar enthousiasme en kennis van zaken is het fijn om van haar te leren." Ruth (37)

 

"Caroline is zeer gepassioneerd en bevlogen over het onderwerp natuurvoeding en is zeer betrokken bij de client. Zij ziet snel wat een client nodig heeft en wat er speelt."  Miranda (46)

bottom of page