top of page
M5016134 - Version 2

Caroline Smit

Rebalancing
emotioneel  lichaamswerk  

04639D2B-A6CC-4B4E-91AD-C47D42ED066C.jpe

Vrouwenweekend retraite

 

We hebben het nu in deze tijd misschien wel meer nodig dan ooit tevoren: op adem komen, opladen, terug naar jouw kern en het vertrouwen, terug naar je eigen levensstroom!

meer

Keukentafelconcepten

 

Naast persoonlijke consulten hou ik van werken met groepen, voordracht en variatie in setting. 

Bekijk mijn diverse keukentafelconcepten. 

meer

Rebalancing-sessies

 

Rebalancing is een unieke en diepgaande vorm van lichaamswerk. Het is ontstaan vanuit het besef dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

 

meer

"Ik voel me gedragen, diep verbonden met mezelf en het universum en zo mega-vrouwelijk. Deze transformative energie is essentieel om een sprong voorwaarts te maken op mijn pad, dat voel ik. In een bijgestelde richting. Zingend, dansend, sensueel en geïnspireerd. Dit hebben meer vrouwen hard nodig om hun plek in te nemen in de wereld en te stralen"

Simone

"Haar passie, haar openheid en helderheid, ervaar ik als heel positief. Haar kennis, niet dwingend, haar interesse in mij als mens. Haar gedrevenheid, ze doet graag een stapje extra om je te kunnen helpen."

Ruth 

"Je weet mij altijd in mijn lijf te krijgen als ik eruit ben, het contact met mijn lichaam en geest te herstellen en stress of zorgen weg te masseren. Je stemt je aanpak af op wat ik op dat moment nodig heb en die is altijd raak. Ik kan in ieder geval niet meer zonder!"

Roos

bottom of page